Mijn account
Zoek
Generic filters

Hi, ik ben Ingrid Schipper, managing partner bij SchaalX.

Ik help jouw organisatie met het vinden van de best passende marketing-, communicatie- en online professionals.

Hoe creëer ik meerwaarde en ontzorging bij jou?

Ik ontzorg jou als klant door jouw behoefte goed te doorgronden en eerlijke feedback te geven. Mijn netwerk en dat van mijn collega’s is zo groot dat wanneer wij samen een vacature ‘boosten’, dit terechtkomt in het hart van de doelgroep.
Tot slot bied ik meerwaarde door als ambassadeur van de wervende organisatie op te treden. Iedere kandidaat ontvangt een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek of een persoonlijke afwijzing. Bij een afwijzing denk ik altijd mee over volgende stappen. Het doel van mijn rol vervult mijn passie voor het vak marketing in combinatie met mijn passie voor de arbeidsmarkt.

Contact

Ben jij een marketing, communicatie of digital professional en zoek je een nieuwe uitdaging?
Of wil je jouw team uitbreiden en graag eens praten over het vinden van de geschikte (en vooral leuke) professionals? Bel of mail mij via: 06-11042595 of ingrid.schipper@schaalx.nl