Mijn account
Zoek
Generic filters

Deze maand mocht team SchaalX een nieuwe collega verwelkomen! Yasmin Vittali zet zich vanaf nu als SchaalX consultant in om de optimale match te maken tussen organisaties en professionals in marketing en communicatie. Ze stelt zich daarom graag even voor.

Hoe heb je het starten in tijden van covid-19 ervaren?
“Op het eerste gezicht lijkt dit een gekke tijd om aan een baan te beginnen. Toch heb ik het als heel positief ervaren! Juist in tijden die anders zijn dan anders, zie je dat er extra
aandacht gestoken wordt in onboardingDaar heb ik veel aan gehad. 
 
Het blijft natuurlijk belangrijk om zelf ook actief bezig te zijn met jezelf open te stellen en verbinding zoeken met je nieuwe collega’s. Ik denk dat vooral oprechte interesse heel belangrijk is nu: vraag door naar de persoon achter de collega om net die extra connectie te maken in deze tijden van digitaal contact.”

Waarvoor kunnen kandidaten en opdrachtgevers jou benaderen?
“Als consultant vorm ik de schakel tussen organisaties die nieuwe werknemers willen aantrekken en de professionals met de benodigde kennis en ervaring. Het leuke daaraan is dat ik beiden verder kan helpen: een win-win! Wanneer jij bijvoorbeeld als manager een openstaande vacature hebt, ga ik met je meedenken over de invulling van die rol. Wie heb je nodig om je doelen te behalen? Welk profiel past in jouw team of organisatie? Daarna ga ik natuurlijk zorgen dat wij die passende professional voor je vinden en aan je voorstellen.  

Voor kandidaten, of professionals in marketing en communicatie die willen groeien in hun vakgebied, kan ik fungeren als sparringpartner en meedenken over de beste vervolgstap voor jouw loopbaan. Waar ben je goed in? Wat zou je nog willen? En hoe ga je zorgen dat je dat doel bereikt? Vervolgens ben ik ook degene die jou in contact brengt met organisaties waarmee je een goede match vormt. Oh, en ik begeleid je natuurlijk tijdens het sollicitatieproces! “

Heb je nog een carrièretip voor professionals in marketing en communicatie?
“In tijden zoals deze kan ik me voorstellen dat het spannend is om van baan te wisselen. Onzekerheid en minder garanties spelen hierin een rol. Tegen de kandidaten zou ik zeggen: spring in het diepe! Wisselen van baan is altijd een risico – dat in normale tijden niet anders. Ga goed voor jezelf na wat je intrinsieke motivatie is en wat je drijfveren zijn. Ik geloof erin dat je dan niet snel een verkeerde keuze maakt!”

Wil je kennismaken met Yasmin? Je kunt haar bereiken via yasmin.vittali@schaalx.nl.

 

Over de auteur

Marketing & communicatie SchaalX