Mijn account
Zoek
Generic filters

Zoek je een interim marketeer?

Maak kennis met de beste interim marketing professionals. Ons gekwalificeerde netwerk bestaat uit interim marketeers van junior- tot managementniveau.

Een vast aanspreekpunt

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom word je bij SchaalX altijd gekoppeld aan één consultant die nauw met jou in contact blijft.

Gekwalificeerd netwerk van interim professionals

Wij kennen de juiste mensen voor jouw opdracht. Met meer dan 17 jaar ervaring in interimbemiddeling beschikken wij over een rijk netwerk van interim marketing, digital en communicatieprofessionals.

NEN-normering

Zuivere dienstverlening, daar staan we voor. Met die reden krijgen wij elk jaar het SNA-keurmerk weer uitgereikt (NEN 4400).

Wij werken snel en doelgericht

Bij het invullen van een interim opdracht wil je doorpakken. Wij begrijpen dit. Daarom kunnen we altijd binnen drie werkdagen een selectie kandidaten aan je voorstellen die we persoonlijk gesproken hebben.

Preferred supplierships

SchaalX heeft met diverse organisaties preferred suppliership-overeenkomsten, waaronder de Volksbank, Ahold Delhaize en Rijksoverheid.

Contact

Ben je op zoek naar de beste professional voor jouw interim vraagstuk? Victor vertelt je meer over onze dienstverlening.

Bel mij terug Mail mij meer informatie

“SchaalX weet feilloos de juiste cv’s aan me te presenteren.”

Vanessa Hofland, Albert Heijn

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers
aan het woord

Mariëlle Krouwel

Hoofd Merk- en Mediamanagement & Communicatie De Volksbank

“Snappen wat bij mij, mijn team en de doelstelling van de job past”
SchaalX en ik kennen elkaar al jaren. We hebben allebei een voorliefde voor dit prachtige vak. SchaalX weet de juiste kandidaat te vinden, omdat ze oprecht geïnteresseerd zijn en snappen wat op dat moment bij mij, mijn team en de doelstelling van de job past.
Lees verder

“Efficiënte, effectieve en vooral leuke samenwerking.”

SchaalX en ik kennen elkaar al jaren. We hebben allebei een voorliefde voor dit prachtige vak. Dus als ik een tijdelijke MarCom professional nodig heb, bel ik SchaalX. Zij weten feilloos en snel de juiste kandidaat te vinden, omdat ze oprecht geïnteresseerd zijn en snappen wat op dat moment bij mij, mijn team en de doelstelling van de job past. Ik krijg dan ook geen waslijst aan cv’s, maar to-the-point twee of drie kandidaten, door hun gescreend en met overtuiging gepresenteerd.

Vanessa Hofland

Director Commercial & Strategic Planning Albert Heijn

“SchaalX weet feilloos de juiste cv’s aan me te presenteren.”
Door onze jarenlange samenwerking, vertrouw ik Victors keuze blindelings. Ik hoef maar in een paar zinnen uit te leggen wat ik nodig heb en SchaalX weet feilloos de juiste cv’s aan me te presenteren. Het sterke van hun aanpak is dat ik altijd ook een cv aangereikt krijg met een profiel dat niet voor de hand liggend is, maar net die persoonlijkheid heeft die past binnen mijn teams.
Lees verder

“SchaalX weet feilloos de juiste cv’s aan me te presenteren.”

Omdat Victor van SchaalX mij en Albert Heijn zo goed kent door onze jarenlange samenwerking, vertrouw ik zijn keuze blindelings. Ik hoef vaak maar in een paar zinnen uit te leggen wat ik aan competenties nodig heb en SchaalX weet feilloos de juiste cv’s aan me te presenteren. Het sterke van hun aanpak is dat ik altijd ook een cv aangereikt krijg met een profiel dat misschien niet voor de hand liggend is, maar net die juiste persoonlijkheid heeft die goed past binnen mijn teams.

Zoek jij een interim marketeer?

We helpen je graag. Laat je gegevens achter, dan bellen onze consultants je terug.

Onze werkwijze
Interim bemiddeling

Hoe wij werken

 • Behoefte inventarisatie

  We maken persoonlijk kennis met de organisatie, zodat we jouw ambassadeur kunnen zijn en professionals goed en volledig kunnen informeren. Op basis hiervan stellen we samen met jou de vacature op.

 • Werving

  Wij gaan op zoek naar interim marketeers die aansluiten bij jouw vacature. Dit doen we met behulp van onze uitgebreide database, door jouw vacature via onze kanalen breed te verspreiden en door de inzet van onze search consultants.

 • Sollicitatiegesprekken

  Persoonlijke interviews met kandidaten waarbij we diep ingaan op competenties, drijfveren en motivatie. Wij bieden jou een selectie van 3 tot 5 passende kandidaten, waaruit jij de keuze kan maken.

 • Evaluatie en blijvend advies

  Na plaatsing evalueren we onze samenwerking en blijven we voor je klaar staan als adviseur. We treden op als sparringpartner en helpen jou om als organisatie te blijven groeien op het gebied van digital, marketing en communicatie.

Contact

Op zoek naar de juiste marketeer voor jouw interim vraagstuk? Victor vertelt je graag meer over onze dienstverlening.

Bel mij terug Mail mij meer informatie