Executive Lunch: Life after scrum, what's next?

Locatie

Villa Oldenhof

Datum

21-03-2017

Tijd

12:00  - 14:00 uur

Uiterste inschrijfdatum

08-02-2017

Veel bedrijven hebben het agile werken omarmd. Scrum kán hierbij succesvol zijn, echter zien we ook drempels ontstaan en lijken belangen te wringen. Welke balans zoek je tussen flexibel werken enerzijds en iedere dag een ‘stand up’ anderzijds? En tussen sprintjes trekken en een moment van bezinning en reflectie? Tijdens onze Executive Lunch willen we met jou kennis delen over de do's en dont's van scrum en bespreken hoe volgens jou de toekomst van het werken met deze methode eruit zou moeten zien.

Host
De lunch wordt begeleid door Trieu Huynh. Na 7 jaar werken voor Albert Heijn, is Trieu Huynh sinds september 2016 weer voor zichzelf begonnen als innovation coach met een nieuwe agile methodiek, met als doel dat projecten nog sneller gaan, minder kosten en dat meer plezier oplevert voor teams. Trieu noemt deze methode Super adaptive, bedrijven worden veel flexibeler en kunnen veel makkelijker wendbaar zijn. Het is voortbouwend op scrum, maar veel eenvoudiger en veel kort-cyclischer. De methodiek is gebaseerd op leren door te doen, zoals wij hebben leren zwemmen, leren schrijven, leren lopen. Dat is de meest effectieve manier om een innovatieproject te doen. Momenteel is Trieu de Super adaptive methode aan het toepassen bij the National Taipei University of Technology, Asus Computers en 7Eleven, allen in Taiwan.

Wij maken écht contact

SchaalX staat voor het realiseren van een waardevolle verbinding. Waar de markt veralgemeniseert en zoekt naar sneller, goedkoper en generieker, kiezen wij voor verdieping en specialisatie. Voor het maken van écht contact, door partijen te verbinden op meer dan alleen maar functionele aspecten.

Meer over SchaalX

SchaalX gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close