Masterclass: 45+ en high potential

Locatie

De Pyth, Utrecht

Datum

06-06-2017

Tijd

15:00  - 17:00 uur

Uiterste inschrijfdatum

01-06-2017

Op dinsdag 6 juni geven Lisette Dirks en Monique ten Buur de Masterclass: 45+ en high potential. In een interactieve sessie laten de trainers je kennis maken met de bouwstenen die van belang zijn voor jouw sollicitatieproces. Centraal staan hierbij: je eigen merk sterk maken, CV en LinkedIn professionalisering, tone of voice en en reflectie met de concurrentie. Het doel is om jou een middag van inspiratie te bieden en jou handvatten geeft om als high potential weer terug te komen op de arbeidsmarkt.

Over de trainers
Lisette Dirks is senior redactiemanager, boeken- en bladenmaker, tekstschrijver en reisblogger. Daarnaast werkt zij al jaren als ZZP'er voor Lisette Dirks Concept & Content.

Monique ten Buur is begin 2016 gestart met Recruitment Update. Innoveren, professionaliseren en optimaliseren is haar passie. Ze heeft ruimt 10 jaar ervaring in het recruitment vak binnen H&M, A.S. Watson Benelux & het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Inschrijven?
Binnenkort verschijnt hier meer informatie over de inschrijving. Voor meer informatie kun je contact opnemen met marit.berghout@schaalx.nl.

Wij maken écht contact

SchaalX staat voor het realiseren van een waardevolle verbinding. Waar de markt veralgemeniseert en zoekt naar sneller, goedkoper en generieker, kiezen wij voor verdieping en specialisatie. Voor het maken van écht contact, door partijen te verbinden op meer dan alleen maar functionele aspecten.

Meer over SchaalX

SchaalX gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close