Gratis digital events om te bezoeken in februari en maart

Door: Marit Berghout 6-2-2019

Categorieën
:
Algemeen, Communicatie, Digital, Marketing, Public,

Hoe houd jij jouw digital kennis up-to-date? Naast het lezen van blogs raden we ook aan om regelmatig events te bezoeken. Het grote voordeel hiervan is namelijk dat je veel andere professionals ontmoet waar je veel van kunt leren. Ook weten we dat events vaak duur zijn, maar gelukkig kun je heel goed jouw kennis bijspijkeren zonder een euro uit te geven! Wij zetten daarom weer de leukste gratis digital events voor februari en maart op een rijtje. Waar zien we jou?

 1. Digital BreaXfast (donderdag 14 februari 2019)
  Staat er voor jou geen Valentijnsontbijt op de planning? Kom dan naar het Digital BreaXfast van SchaalX! Vanaf 8.30 uur praat Marketing Coach Ment Kuijper je in twee uur tijd bij over dé marketing- en communicatietrends voor 2019. Een must voor elke marketeer en communicatieprofessional. De 50 reguliere plekken zijn helaas al vol, maar je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Zorg jij voor je inschrijving? Dan regelen wij jouw ontbijt!
 2. Trendsessie: Instagram in 2019 (maandag 18 februari 2019)
  Geen offline, maar een online event: in een half uur word je bijgespijkerd over Instagram. Je leert alles over de trends voor 2019 en hoe je kunt inspelen op de laatste ontwikkelingen. De online sessie start om 14.00 uur en je kunt je hier aanmelden.
 3. Toekomst van de journalistiek / Journalistiek van de toekomst (dinsdag 26 februari & dinsdag 5 maart 2019)
  NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch vertelt tijdens deze bijeenkomst over de dilemma’s waarmee hij worstelt, spreekt over de toekomst van NRC-journalistiek en gaat in gesprek met de bezoekers. Dillemma’s die aan bod komen: Is de pers nog wel de waakhond van de democratie? Of zijn commerciële belangen te groot? Wordt wat we lezen niet vooral bepaald door algoritmes? En zitten we dan opgesloten in onze ‘bubble’? Je kunt kiezen uit twee sessies: 26 februari in Alkmaar of 5 maart in Heerenveen.
 4. Webshop starten: wel of niet doen? (maandag 4 maart 2019)
  Run jij op dit moment al je eigen onderneming? En twijfel je over het starten van een webshop? Natuurlijk weet jij als online professional dat dit onmisbaar is, maar wat zijn de voor- en nadelen? En hoe start je dan? Dan leer je tijdens deze één uur durende sessie: je kunt kiezen uit de ochtend- of avondmeeting. Let op: het is in Groningen en aanmelden doe je hier.
 5. NL Packaging Event (dinsdag 19 & woensdag 20 maart 2019)
  Ben jij een designer of houd je je bezig met creatie? Dan is dit event er voor jou! Op het NL Packaging Event draait alles om netwerken, inspiratie en kennis. Het is de plek waar bevlogen sprekers, trendwatchers, innovatieve verpakkingsontwikkelaars en designers die merkverhalen vertalen naar verpakkingen, samenkomen. Scoor hier je gratis tickets.

Mist er nog een event in dit lijstje? Laat het me dan vooral weten! Marit Berghout