Deze 5 blogs zijn populair bij jouw vakgenoten

Door: Marit Berghout 17-7-2019

Categorie├źn
:
Algemeen, Communicatie, Digital, Executive search, Marketing, Public,

We zijn alweer een half jaar onderweg in 2019: een half jaar waarin weer vele onderwerpen, ontwikkelingen en trends op het gebied van digital, marketing en communicatie de revue zijn gepasseerd. Om niks te hoeven missen, hebben we voor jou de meest gelezen blogs van 2019 op een rijtje gezet. Zo zorg jij ervoor dat je weer helemaal up-to-date bent! 

1. Marketing- en communicatietrends 2019

Waar moet je dit jaar rekening mee houden? Welke trends in het vak mag jij niet missen? Dat lees je in de meest gelezen blog van dit jaar. Gelijk een goed moment om de balans op te maken: waar leg jij je focus voor de tweede helft van 2019?

2. Tips voor jouw LinkedIn profiel 
Hoe zorg je ervoor dat jouw profiel goed vindbaar is voor consultants en recruiters? Dat lees je in deze blog. Doe er je voordeel mee en laat je profiel opvallen! 

3. Tips voor marketing & communicatiemanagers om voorop te lopen in de markt 
Jij bent binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de marketing en/of communicatie: hoe zorg je er dan voor dat je met jouw team een voorsprong behoudt terwijl alles om je heen zo snel verandert? In deze blog lees je waar je rekening mee moet houden en hoe je voorop blijft lopen in de markt.

4. Even voorstellen: SchaalX public 
Ons nieuwste label hebben we begin dit jaar gelanceerd: SchaalX public. Speciaal voor iedereen die werkzaam is in het publiek domein of er juist graag wil werken. Inmiddels zijn we heel wat vacatures verder, dus als je nog een leuke nieuwe vaste of interim vacature zoekt in de publieke sector, weet je waar je moet zijn!

5. Agile werken: droom of realiteit? 
Het antwoord kunnen we alvast verklappen: het is de realiteit. In praktijk gaat het nog niet altijd zoals je zou willen. Hoe komt dat? En hoe pak je het aan op een goede manier? Dat lees je in deze blog.

Ook komend half jaar blijven we natuurlijk onze kennis en inzichten met je delen. Heb je behoefte aan een specifiek onderwerp? Laat het ons dan weten! Marit Berghout