Gratis digital, marketing & communicatie events in september, oktober en november

Door: Marit Berghout 12-8-2019

Categorieën
:
Algemeen, Communicatie, Digital, Marketing, Public,

Waarschijnlijk geniet je nu nog volop van je zomervakantie, maar over een paar weken ben je weer helemaal in de running met je team. Een goed moment om alvast te oriënteren op de events die jij dit najaar wil gaan bezoeken, want die kennis moet natuurlijk wel up-to-date blijven. We hebben voor jou 6 gratis (digital) marketing en communicatie evenementen op een rijtje gezet. Voor welke events ga jij?

 

  1. Fresh State of Social (4 september, Den Haag)

Hoe moet je als bedrijf omgaan met de snelle veranderingen van social media? Tijdens deze middag krijg je alles te horen over de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van social, zodat jij precies weet waar je op in moet spelen. Fresh State of Social vindt plaats op woensdag 4 september van 15.00 – 19.00 uur in de Caballero Fabriek in Den Haag.

 

  1. IBC (13 – 17 september, Amsterdam)

IBC is een internationaal jaarlijks terugkerend evenement in Amsterdam dat vijf dagen lang geheel in het teken staat van media, entertainment en technologie. Het conferentieprogramma biedt een ruime keuze uit meer dan 400 sprekers en daarnaast kun je terecht voor genoeg inspiratie in de expositiehallen. Het uitgebreide programma vind je online, waar je tot 16 augustus een gratis ticket kunt bemachtigen. 

 

  1. Big data expo (18 & 19 september, Utrecht)

Tijdens de big data expo staat alles in het teken van, je raadt het al: big data. Over hoe je het inzet en hoe je big data laat renderen. Twee dagen lang kan je kiezen uit 120 lezingen en 85 exposanten. Het event vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en je tickets kun je hier scoren.

 

  1. Mobile & App Marketing Summit (3 oktober, Amsterdam)

59% van al het online verkeer vindt plaats in apps en daarom is app marketing een hot topic. Tijdens deze ochtendbijeenkomst kun je presentaties en ronde tafelgesprekken bijwonen van experts uit het vak met als hoogtepunt een key note van de Growth & Acquisition Manager bij Philips. Kijk online voor meer info en hoe je je toegang regelt.

 

  1. Marketing automation & CRM event 2019 (16 oktober, Leusden)

Ben jij actief met marketing automation of CRM marketing? Dan mag je deze natuurlijk niet missen, want tijdens dit event kun je veel interessante key notes en break-out sessies bijwonen. Daarnaast kost het maar een middag in je agenda! Gratis tickets kun je online bestellen.

 

  1. Groothandel e-commerce event (21 november, Rotterdam)

Het groothandel e-commerce event is er speciaal voor professionals die werken bij een groothandel, merk of producent die via een webshop producten aan zakelijke klanten verkopen. Het middagvullende programma is nog niet bekend, maar je kunt je wel alvast aanmelden.

 

Missen we nog een belangrijk event in dit lijstje? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen. Alvast veel plezier gewenst als je naar een van deze events gaat!Marit Berghout