Zoek
Generic filters

Making it happen in digital door de best opgeleide digital marketeers met specifieke farma kennis.

Met het Digital Young Farma Marketing Professionals programma brengen wij digital natives met actuele kennis van online marketing naar de farma sector. De jonge professionals zijn inzetbaar op digital marketing vraagstukken én worden tegelijkertijd in een programma van één jaar opgeleid tot T-Shaped Digital Marketeer in farma. Met hun actuele kennis op het gebied van digitale marketing (en een HBO/WO achtergrond) bieden ze direct toegevoegde waarde in jouw organisatie. De Digital Young Farma Marketing Professionals zijn thuis in bijvoorbeeld campagne-optimalisatie, customer journeys en marketing automation.

Lees verder

In samenwerking met NXT Pharma Marketing Academy worden de jonge professionals getraind in werken binnen farma: denk aan de Nederlandse zorgmarkt en HCP doelgroepen, multidisciplinair werken, de compliance aspecten van contentmarketing en de specifieke kanalen in farma.

De jonge professionals worden begeleidt in persoonlijke ontwikkeling en coaching on the job door specialisten vanuit SchaalX en NXT Pharma.

Directe instroom en inzetbaarheid

De digitale communicatieprofessionals worden vanaf het begin van het programma klaargestoomd om direct mee te kunnen draaien bij organisaties waar ze gaan werken.

De best opgeleide digital professionals

SchaalX biedt een uniek ontwikkelprogramma in samenwerking met gerenommeerde kennispartners uit het vakgebied. Het programma bestaat uit masterclasses gericht op actuele vakkennis, aandacht voor persoonlijk leiderschap en ontwikkeling van soft en hard skills.

Actuele digitale vakkennis in samenwerking met NXTPharma

Het digital marketing programma is opgebouwd uit verschillende thema's rondom webanalyse & CRO, content, digital campaigns & media, data & customer intelligence, strategie, context en experimenteren. Aangevuld met specifieke kennis over de farma branche ingebracht door NXTPharma.

Ontzorging door begeleiding en coaching vanuit SchaalX

Onze digital young professionals worden begeleid en gecoacht vanuit SchaalX. Hiermee versnellen we hun ontwikkeling en ontzorgen we organisaties.

Masterclasses voor collega's

Digitale vooruitgang boek je zelden alleen. Daarom zijn collega’s van onze digital young marketeers welkom bij de masterclasses in het programma.

Contact

Meer weten over onze digital young marketing professionals met specifieke kennis van farma? Neem dan contact op met Marieke.

Bel mij teurg Mail mij meer informatie

Sneller groeien in het vak door een schil van ervaren professionals om mee te sparren.

Esther Kersten, Vanderlande

Onze opdrachtgevers aan
het woord

Saskia Groos

Marketing Manager Grünenthal

‘een prettige manier om een nieuwe digitale collega in ons team te verwelkomen’

Lees verder

“Een prettige manier om een nieuwe digitale collega in ons team te verwelkomen”

We worden verblijd met een digitale collega en tegelijkertijd krijgen we toegang tot meer kennis & expertise in digital marketing.

Hoe wij werken

De route naar digitale versnelling

 • Welke digitale expertise heb jij nodig?

  Waar heb je behoefte aan? Extra handen in digital marketing, communicatie of design? Een frisse blik van een young professional? Digitale vernieuwing en/of versnelling? Het kan allemaal met de Digital Young Professionals van SchaalX.

 • Match met digital young professional

  We matchen jou met één van onze zorgvuldig geselecteerde young professionals.

 • Kennismaking

  We stellen jullie aan elkaar voor en bespreken de samenwerking. Onze expert van NXTPharma is altijd bij dit gesprek aanwezig zodat hij vanaf de start van het project de Young Professional van de zijlijn goed kan begeleiden.

 • Start digital young professional

  Aan de slag. Samen zorgen we graag voor een goede, snelle onboarding van de Digital Young Professionals zodat je snel merkt welke impact de Young Professional kan maken.

 • Begeleiding en coaching on the job

  Onze expert van NXTPharma begeleidt de Digital Young Professional intensief. Hij heeft wekelijks contact om te horen hoe het gaat en schakelt snel op het moment dat de Digital Young Professional behoefte heeft aan specifieke kennis of een luisterend oor.

Neem contact met ons op

Marieke vertelt je graag meer over onze digital young professionals!

Bel mij terug Mail mij meer informatie