3 redenen om voor een online professional in vaste dienst te kiezen

Geschreven door Jorick Merx op 13 Oct 2017
Categorieën: Algemeen

Twijfel je of je moet kiezen voor een online professional in vaste dienst of op interimbasis? Bij SchaalX kunnen we jou met beide helpen, maar iedere situatie brengt andere voor- en nadelen met zich mee. Als je kiest voor professional in een vast dienstverband, kies je met name voor lange termijn reflectie, teambuilding en strategische planning. Is dit wat jou aanspreekt? Lees dan hier waarom jij moet kiezen voor een online professional in vaste dienst!


1.    Lange termijn reflectie
Ik geloof in het reflecteren van werkzaamheden. Terugblikken en evalueren wat goed en minder goed ging, wat de volgende keer toch écht anders moet en of doelstellingen zijn behaald. Het voordeel van een vast dienstverband is dat de online professional op ieder moment kan inspringen en bijsturen op basis van eerdere reflecties binnen de organisatie. Zo is er altijd kennis in huis over de pluspunten en knelpunten waar je voorheen mee te maken had en kun je continu investeren in het doorontwikkelen van je activiteiten. 

2.    Teambuilding
Dit is naar mijn mening de belangrijkste reden. Je kunt een groepje mensen bij elkaar een team noemen, maar of het de performance van een werkelijk team heeft, is nog maar de vraag. Over de performance van teams zijn bibliotheken vol boeken geschreven, dit is niet zonder reden. Er zijn teams die het onmogelijke hebben bereikt door een ultieme samenwerking waar te maken. Een HPT (high performing team) bestaat uit teamleden die samen met een enorme efficiëntie en focus doelen behalen. Uit onderzoek blijkt dat teams door een aantal fasen gaan voordat ze een high performing team worden. Dit heeft tijd nodig. En die tijd heb je juist als je mensen in vast dienstverband in je team hebt die zich voor de lange termijn aan je binden. 

blog_image:article_schaal_150790194459e0c1f81dae5.png:end_blog_image

3.    Visie en strategische instelling
Juist binnen online marketing is het belangrijk om een visie te hebben, een stip op de muur. Al je activiteiten moeten bijdragen aan jouw visie. Een visie kan veranderen door de tijd heen, maar het is vooral belangrijk dat deze gedeeld wordt door de mensen in jouw team. In een team met regelmatig wisselende teamleden kan het lastiger zijn om die visie vorm te geven en kracht bij te zetten. Bovendien horen strategievorming en langetermijndenken niet alleen bij het takenpakket van het management: juist ieder teamlid zou hier mee bezig moeten zijn, zodat ze worden gemotiveerd om mee te denken en écht waarde toe te voegen. 

Twijfel je nog steeds? Houd dan de SchaalX blogs in de gaten, want binnenkort vertellen we ook wat de voornaamste voordelen zijn om te kiezen voor een online professional op interimbasis. Bellen of mailen mag natuurlijk ook naar jorick.merx@schaalx.nl en/of 06 36 14 70 81! [bteaser]Jorick Merx[/bteaser]

Reageer

Gepubliceerd op 15-1-2018 12:00
Marit Berghout en Ilse van den Hoven
Gepubliceerd op 22-12-2017 9:05
Vivianne Breed
Gepubliceerd op 21-12-2017 0:00
Yorn Bachofner
Gepubliceerd op 12-12-2017 15:00
Cheyenne Seraus
Gepubliceerd op 15-1-2018 12:00
Marit Berghout en Ilse van den Hoven
Gepubliceerd op 22-12-2017 9:05
Vivianne Breed
Gepubliceerd op 21-12-2017 0:00
Yorn Bachofner
Gepubliceerd op 12-12-2017 15:00
Cheyenne Seraus
Bekijk alle blogs
SchaalX gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close